Over mij

ANNEMARIE DOORNEBAL

MIJN VERHAAL

Ik ben Annemarie Doornebal. Als meisje speelde ik graag buiten, in de natuur. Want wat is de natuur mooi! Speelde ik binnen, dan was het winkeltje wat ik deed. De keus voor een beroep na het voortgezet onderwijs was dan ook niet moeilijk: ik wilde de verkoop in. Ik ging als medewerker in de supermarkt aan de slag en heb dat 7 jaar met veel plezier gedaan.

In 2003 trouwde ik, waarna we drie kinderen kregen. Mijn man kwam door de ziekte MS een aantal jaren volledig thuis te zitten. Daardoor moest ik blijven werken, maar welk beroep kon ik makkelijk combineren met het moederschap?

In 2008 kwam ik aanraking met het geven van advies aan huis over matrassen, lattenbodems en wollen dekens. In het begin was ik wat sceptisch over het concept, maar hoe meer ik over hoorde, hoe enthousiaster ik werd. Ik schafte samen met mijn man zelf natuurlijke slaapproducten aan en dat beviel heel goed.

In 2008 begon ik ook als zelfstandig slaapadviseur. Een beroep wat goed te combineren is met mijn gezin: overdag ben ik bij de kinderen en ’s avonds ga ik op pad om advies aan huis te geven over gezond slapen. Inmiddels, na 12,5 jaar ervaring, is het concept steeds verder uitgebreid en werk ik sinds 2020 onder de naam Thuis-slaapadvies.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak met mij

WAAROM WERK IK VOOR

Thuis-slaapadvies

Toen ik zelf met de producten van slaapadvies in aanraking kwam dacht ik: dit is bijna te mooi om waar te zijn. Toch hoorde ik van verschillende mensen dat de producten echt werken zoals verteld word. Nadat ik de producten zelf aangeschaft heb, kan ik daar over mee praten en wat meer is: ik wilde graag iedereen ervan overtuigen om ook natuurlijke slaapproducten aan te schaffen.

Waarom vind ik het zo belangrijk om onze producten aan te bevelen? Er gaat niks boven de natuur. Natuurlijke materialen regelen op een gezonde manier je temperatuur en zorgen ervoor dat je gezond slaapt. Ook lattenbodems en bedsystemen hebben invloed op uw slaapcomfort. Daarom hebben we een breed assortiment waaruit gekozen kan worden, zodat elke klant een uniek bed krijgt en weer goed slaapt.

Het werken met klanten heeft me na al die jaren veel ervaring opgeleverd, maar ook veel voldoening. We hebben al veel klanten kunnen helpen met het verminderen van klachten. Doordat we rechtstreeks met de fabrikant samenwerken, kunnen we onze producten ook nog eens tegen een heel aanvaardbare prijs aanbieden.

Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar om mee te denken!

Contact

Vragen?
Bel me dan even!